Bodil´s fiberbrød .


Her er en nem opskrift på et godt skærebrød egnet til både sild og ost . Dejen skal ikke æltes eller stilles til hævning .Den røres sammen , hældes i forme og sættes i kold ovn . Der bliver 2 brød af portionen . Brødene er fryse egnede .

50 g gær
   4 dl mælk
   4 dl vand
   1 spsk farin
   2 tsk salt
   1 dl hørfrø
   1 dl sesamfrø
   2 dl solsikkekerner
   750 g grahamsmel
   Ca 250 g hvedemel

  Findel gæren i dejfadet . Lun mælken , hæld lidt over og rør gæren glat . Tilsæt resten af mælken samt vand , farin , salt , hørfrø , sesamfrø , solsikkekerner , grahamsmel og hvedemel . Rør dejen godt og kom den i 2 smurte forme . Dejen er lind og kan ikke formes med hænderne .

   Sættes i kold ovn , på risten , på nederste rille . Sæt termostaten på 180 grader og lad brødene bage ca. 1 time og 15 min. Afkøles på rist

Tilbage til forsiden