Blomkål i solskins humør. |
1. Blomkål ( Ca. 500 gr. )
Dressing:
10 tsk. mayonnaise
2 dl. A 38
Salt og peber
Paprika
Citronsaft
Pynt
2 - 3 tomater
4 kogte æg
strimlet salat
dild, karse
170 gr. rejer
4x30 gr. flute
Gør blomkålen i stand og kog den mør i letsaltet vand, ca. 12 - 14 min..
Lad den dryppe godt af og afkøl den. Anret kålen på strimlet salat, pynt
kålen med dressing, rørt sammen af ovennævnte ingredienser. Smag til
med krydderierne. Bred en del af dressingen over den kolde blomkål. Rør
resten tyndere med lidt mælk og server den til.
Pynt med snitter af tomat og kogte æg. Drys med rejer, klippet grønt.
Giv lune flute til.
Husk det er 4 Frokostportioner.