Blomkål i solskins humør.

1. Blomkål  ( Ca. 500 gr. )

Dressing:

10 tsk. mayonnaise

2 dl. A 38

Salt og peber

Paprika

Citronsaft


Pynt

2 - 3 tomater

4 kogte æg

strimlet salat

dild, karse

170 gr. rejer

4x30 gr. flute


Gør blomkålen i stand og kog den mør i letsaltet vand, ca. 12 - 14 min..

Lad den dryppe godt af og afkøl den. Anret kålen på strimlet salat, pynt

kålen med dressing, rørt sammen af ovennævnte ingredienser. Smag til

med krydderierne. Bred en del af dressingen over den kolde blomkål. Rør

resten tyndere med lidt mælk og server den til.

Pynt med snitter af tomat og kogte æg. Drys med rejer, klippet grønt.

Giv lune flute til.

 

 Husk det er 4 Frokostportioner.

 

 

Tilbage til forsiden